Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Noorse stokvis met garnalen en mosselen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kg voorgeweekte stokvis (= ± 500 gr gedroogde)
3 eetlepels (olijf)olie
1 fijngehakt teentje knoflook
bloem
1 dl witte wijn
1 dl visbouillon
4 takjes peterselie
150 gr (Noorse) garnalen
12 asperges (blik)
250 gr gekookte mosselen

Bereiden

Snijd de stokvis in 4-6 stukken.
Verhit een pan, schenk de olie erin en fruit de knoflook
zachtjes.
Bestrooi de stukken vis met bloem en bak ze in de hete olie
snel om en om.
Schenk de wijn en de visbouillon erbij, voeg de grof geknipte
peterselie toe en laat de vis zachtjes 10-15 minuten
garen.
Verwarm op het laatst de garnalen, asperges en gekookte
mosselen mee.
Serveer met grof brood, gekookte peterselie-aardappelen of
gebakken aardappelen.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Asperges met St.-Jacobsschelpen
Mossel-eenpansgerecht
Haring, gemarineerd
Pikante scampis
Zoetzure gembersaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes